Да се ожениш за мъж по рождение ... и да не разбереш цели 19 години

2012-11-27 09:48:00
Да се ожениш за мъж по рождение ... и да не разбереш цели 19 години
Снимка: sxc.hu

Понякога животът поднася доста неприятни изненади. Ян от Белгия е разбрал това, благодарение на горчивия си опит. Белгиецът поиска да се разведе със съпругата си индонезийка, защото се оказало, че тя всъщност е ... мъж по рождение, пише в. „Дейли телеграф“.

 

През 1993 година Ян минал под венчилото с Моника. По онова време тя била бавачка на децата му от първия му брак. Двамата срещнали сериозни трудности заради белгийските емигрантски власти, но въпреки всичко сватбата се състояла.

 

 

Ян и Моника били щастливо семейство в продължение на цели 19 години. Наскоро обаче 64-годишният мъж разбрал, че половинката му всъщност е мъж по рождение, който преди години се подложил на операция за смяна на пола. След като разбрал истината, Ян се почувствал измамен и бил ядосан, че е положил толкова усилия, за да убеди белгийските власти да позволят на Моника да му стане законна съпруга. Още тогава те се съмнявали относно датата на раждането й и документите й за самоличности. И явно е имало защо!

 

За тези 19 години съвместно съжителство Ян не е забелязал нито една мъжка черта у съпругата си, нито в ежедневието, нито в леглото.

 

Истината излязла наяве, след като Моника си намерила работа на пълен работен ден, започнала да се облича предизвикателно и да флиртува с мъжете в офиса.

 

Децата на Ян дочули слухове, че мащехата им има доста разюздано поведение и че всъщност по рождение е мъж. Те веднага съобщили на баща си, който попитал Моника директно дали това е истина. Индонезийката не отрекла. Моника не се чувства гузно, че не е споделила на съпруга си, защото си е направила операцията, преди да се запознаят и смята за свое право сама да решава дали ще говори за миналото си или не.

 

Ян приел нещата доста тежко и в момента редовно посещава психиатър, за да се възстанови, като междувременно прави всичко възможно, за да се разведе. За момента белгийският съд му забранява да изгони Моника от общото им жилище.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
theer
преди 11 години

*** ***.. (Моника/ или каквото е)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия